Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui voor oktober

OKTOBER 2012

Een bijzondere maand met een dubbele kracht van energieën!

Binnen elke sector van het huis vallen deze maand twee dezelfde sterren, de jaarlijkse ster en de maandelijkse ster komen overeen. En ‘on the top of this’, dit is de maand van de Hond. En zoals je weet, Hond blijft in direct conflict met de Draak, het teken van het jaar 2012. Dit voorspelt plotselinge veranderingen, meer kans op ongevallen en verhitte emoties in oktober.

Mijn advies voor oktober is dus, blijf kalm en houd je emoties in bedwang. Probeer niet perse altijd gelijk te hebben. Go with the flow ook als je tegen een paar onvoorziende tegenslagen loopt. Zie het als een uitdaging om te groeien.

De beste sectoren in je huis deze maand zijn het westen (dubbele welvaartster!), noordoosten, zuiden, oosten en centrum. Je kunt gedurende deze maand in de kamers gelegen in deze hoeken veel tijd doorbrengen, om van de positieve energie te profiteren. Neem extra maatregelen in het zuidoosten en noorden van je huis (of kantoor). Plaats extra metaal hier om de ziekte- en ongevallensterren onder controle te houden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s