Geluk en balans in leven

Feng Shui Funday (zomer ’12)

Betreed de wereld van Feng Shui en ontdek echte magie in jouw leven!
De zomer doet zijn intrede, alles ziet er weer fantastisch uit, de zon schenkt zo veel kracht dat je direct iets in je leven wilt veranderen. Ja zo gaat dat nou eenmaal, de kriebels om dingen anders aa…n te pakken en om nieuwe dingen te leren krijgt de overhand.
En je leven verander je via je omgeving – want jouw omgeving bepaalt wie je bent. Daarom wil ik je van harte uitnodigen om op zaterdag 7 juli a.s. de Feng Shui Funday bij te wonen. In een dag leer je de basis principes van Feng Shui, kom je in contact met een aantal fervente Feng Shui beoefenaars, deel je ervaringen en kun je vele vragen stellen.
De dag zal bestaan uit een gezellige ontvangst, Feng Shui basisworkshop waarbij jij je Feng Shui kennis kunt bijspijkeren en nieuwe dingen te leren krijgt o.a. over de invloed van kleuren, vormen, materialen en de plaatsing van het meubilair op je leven, over het stimuleren van Liefde, Gezondheid en Geld in 2012 en over het begin van een nieuw tijdperk en welke veranderingen je nog dit jaar kunt verwachten.
Tussendoor zijn er natuurlijk kleine koffiepauzes met een hapje en een drankje. Na de verzorgde lunch is het tijd om praktijk en ervaringen te delen. Altijd leuk te zien hoe anderen het hebben gedaan en welke resultaten ze hebben behaald. Na dit leuke onderdeel is het tijd om (voor wie daar behoefte aan heeft) je kennis te testen – en natuurlijk vallen er prijsjes te winnen. Na afloop kunnen we nog even napraten onder het genot van een drankje. De dag begint om 10:00 en zal zo rond 16:00 eindigen.
Je kunt je inschrijven via:info@100procentfengshui.nl
Datum: zaterdag 7 juli 2012
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Feng Shui Design Academy in Culemborg.
Prijs: € 99,00 als je, je inschrijft voor 15 juni, daarna zijn de kosten € 133,00 (incl. koffie/thee met cake, lunch, drankje na afloop en een leuke attentie). En om de Funday nog leuker te maken, kun je een introducé meenemen, en betaal je voor de tweede kaartje maar € 66,00 – kan hij/zij dan jouw Feng Shui enthousiasme delen.
Vragen: www.fengshuidesignacademy.com
Wij rekenen op jouw aanwezigheid!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s