Liefde

Valentijnsdag met een tikje Feng Shui

Valentijnsdag is de dag om je geliefden eraan te herinneren hoeveel je van hen houdt. Je kunt het op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld met een liefdesgedicht, een mooi Valentijnscadeau of door een kaartje te sturen.

Lekker thuis blijven op Valentijnsdag is ook een goed idee. Jullie voelen je hier prima op jullie gemak en je kunt in jouw huis elke stemming creëren die jij maar wilt. Maar hoe pak je dit nu aan? Laat je daarom inspireren door onze Feng Shui ideeën. Gebruik deze tips om de meest romantische en liefdevolle avond te creëren die je maar kunt wensen.

Begin bij jezelf. Zo breng je jezelf in de stemming en het wordt het veel makkelijker voor je om iets moois voor je partner voor te bereiden. Je energie zal opgewekt worden en je gaat automatisch de juiste vibes uitstralen. Kleed jezelf netjes en verzorgd aan. Draag hierbij het beste, de kleur rood, roze of paars, een kleur die een associatie heeft met liefde en passie. Koop nieuwe kleding met frisse energie, bezoek de kapper of schoonheidsspecialist en toon jezelf van je beste kant. Mannen: scheer jezelf en doe een lekker geurtje op, dames: smeer jezelf in met een heerlijk geurende bodylotion.

Kies de beste kamer voor jullie romantische ontmoeting. De zuidwest kant van je huis is daarvoor het beste, omdat dit binnen de Feng Shui leer de universele liefdesrichting is. Je kunt de slaapkamer helemaal tot een liefdesparadijs omtoveren maar ook bijvoorbeeld de badkamer waar je, je liefste met een lekkere warme en sensueel aromabad voor twee kunt verassen. Gebruik badoliën van rozen of andere liefdesbloemen.

Ruim de kamer op. Behalve dat het niet aantrekkelijk en afleidend is, creëert rommel ook stagnatie in de energiestroom. Maak de kamer schoon en netjes om te voorkomen dat je in het midden van jullie romantische ontmoeting plotseling geen kracht en zin meer hebt. Verwijder alles wat kapot of gekrast is uit deze kamer. Je wilt geen krassen op je relatie of dat hij kapot gaat.

Versterk het Aarde element van je ruimte met vuur. Vuur creëert het element Aarde van het Zuidwesten. Gebruik kaarsjes en de kleur rood om meer liefdesenergie in je ruimte op te wekken.

Creëer sfeer van warmte en geborgenheid. Zachte fluwelen, dikke kussens of een wollen karpet voor de openhaard zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Maak een keuze uit verschillende sfeervolle decoraties (hartjes, ballonen, liefdesbriefjes) voor de perfecte romantische avond. Haal de rode kerstlichtjes te voorschijn en creëer hiermee gezellige plekjes in het huis (op de kast in combinatie met kaarsen, planten en foto’s, bijvoorbeeld). Zit je in de slaapkamer, zorg dan voor een ongestoorde stroom van liefdesenergie aan beide kanten van het bed. Gebruik blaadjes van rode rozen, geurkaarsjes, zet jullie favoriete romantische muziek op, verlicht de slaapkamer sfeervol en gebruik mooi linnengoed. En niet vergeten: houd de deur dicht!

Verras je liefde met een leuk cadeau. Het hoeft geen duur cadeau te zijn, als het maar met liefde is uitgezocht en met liefde wordt gegeven. Als je kiest voor een traditioneel cadeau, zoals bloemen, probeer er dan iets unieks van te maken. Bijvoorbeeld: 9 rode rozen (zeer gelukkig in Feng Shui getal dat symbool staat voor volmaaktheid) met aan elke roos een liefdesboodschap.

Geniet van elkaar. Je hebt echt goed gedaan met het uitvoeren van al de tips! Haal nu jouw Valentijn op en geniet van elkaars gezelschap! Ontspan en geniet ervan, omdat je alle maatregelen hebt getroffen om de perfecte en liefdevolle Valentijnsdag te plannen!

Met Feng Shui groetjes,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s