Geluk en balans in leven·Liefde·Succesverhalen

Feng Shui en Engelen

Ik ben onlangs in aanraking gekomen met de engelen energie. Een prachtige, liefdevolle en helende energie die ons kan helpen meer balans in ons leven te brengen. Engelen staan altijd voor ons klaar met een goed advies en helpende hand, en zijn heel blij als ze ons kunnen helpen. Omdat de engelen energie zulke positieve invloed op ons kan hebben, wil ik graag deze energie meer aandacht in mijn praktijk geven. Ik zal elke maand een engelen boodschap aan je doorgeven, zodat je nog sneller harmonie in je leefomgeving, emoties en gedachten kunt ervaren.

Engelen boodschap voor januari:

Zorg goed voor jezelf en beheers de stress. 
“Je hebt de laatste tijd een heel druk leven gehad en je moet je nu terugtrekken op een rustig plekje in de natuur of in je huis. Het zou goed zijn om wat meer beweging te hebben, de routine te veranderen, dingen anders aan te pakken, stress te vermijden door meer assertief te zijn. Leer ‘nee’ te zeggen als iemand jou iets vraagt dat je niet wilt doen of geven. Het is niet goed om iets te doen uit schuld of uit verplichting. Je moet alleen dingen doen die je vanuit liefdevolle dienstbaarheid kunt doen. De engelen adviseren ook om de komende maand meer in de kalme natuur te verblijven, je thuis te omringen met verse bloemen, leuke opwekkende muziek te luisteren en te midden van liefdevolle vrienden blijven, waarbij natuurlijk ook onze lieve huisdieren horen”.    

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

2 gedachten over “Feng Shui en Engelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s