Tijdaspect in Feng Shui

2011 – Jaar van het Metaal Konijn.

Op 3 februari 2011 eindigt het jaar van de Metaal Tijger en begint het jaar van het Metaal Konijn.
Dit betekent dat op deze dag een grote verschuiving van energie plaats zal vinden. De gebieden in je huis die in 2010 goed waren kunnen dit jaar niet meer geschikt zijn voor een langdurig verblijf. Bij een langdurig verblijf bedoel ik slapen, werken op de bank of aan de eettafel zitten. Dit energie fenomeen kan verklaren hoe het kan dat je wonend in hetzelfde huis, een jaar als zeer succesvol ervaart en in een ander een totaal andere leven krijgt. De ervaren Feng Shui consultant of beoefenaar zal de jaarlijkse invloeden nooit negeren. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk te controleren of je wel op de juiste plek in je huis zit of slaapt om eventueel direct kleine aanpassingen in je interieuropstelling aan te brengen.

Hier volgt een lijst van belangrijke informatie voor dit jaar:

Positieve gebieden in 2011:
Welvaartster 8 – Noordwest
Liefdester 4 – Zuidwest
Geluk van de Hemel ster 6 – Zuidoost
Carrièrester 1 – Noordoost
Ster van Vermeerdering 9 – West

Het meest gunstige gebied dit jaar is het Noordwesten. Mensen met de voordeur of slaapkamer in deze richting kunnen dit jaar veel geluk en voorspoed ervaren.

Negatieve gebieden in 2011:
Ongelukkenster 5 – Oost
Ziektester 2 – Zuid
Inbraakster 7 – Centrum
Ruziester 3 – Noord

Het meest ongunstige gebied dit jaar is het Oosten. Mensen met de voordeur, slaapkamer of kantoor in een van de ongunstige richtingen kunnen dit jaar wat tegenslag verwachten. Het plaatsen van Feng Shui remedies en interieur aanpassingen is essentieel voor deze gebieden. Ik vertel je graag hoe je de ongunstige invloeden kunt neutraliseren en de gunstige sterren in je huis of kantoor kan activeren om zo, maximaal van de positieve energie te kunnen genieten. Je kunt bij mij de jaarlijkse up-date “Feng Shui je huis voor 2011” bestellen. Maar wacht niet te lang met je bestelling, tijd werkt in dit geval niet in je voordeel. Bestel je update nog vandaag!

Veel geluk in 2011!

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s