Tijdaspect in Feng Shui

Mijn grootste geheim.

    

Ik wil graag een van mijn grootste geheimen met je delen. Ik kan niet meer zonder dit klein boekje – de Feng Shui Almanak! Ik plan al mijn belangrijke afspraken en gebeurtenissen volgens de Feng Shui kalender voor al mijn gunstige dagen en tijdstippen. Sindsdien gebeuren magische dingen in mijn leven.

Reizen gaat heel soepel, feesten zijn altijd een groot succes, consulten lopen voorspoedig, klanten zijn tevreden als het consult op een goede dag plaats vindt. Zelfs mijn rekeningen betaal ik op een voor mij goede dag, en het voelt minder pijnlijk om dan geld uit te geven! Ik ga ook shoppen op mijn gunstige dag, dan weet ik zeker dat ik met iets moois, nuttigs en fantastisch thuis kom, waar ik nog lang van ga genieten.

Probeer het zelf ook een keertje, je agenda plannen volgens de Feng Shui Almanak. Ik weet het zeker dat je dan ook niet meer zonder kunt!

Bestel jouw Feng Shui Almanak en Agenda voor het komend jaar nu!

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s