Rijkdom

Maakt geld gelukkig?


Volgens mijn meester Lillian Too, is financiële geluk een van de makkelijkste typen geluk om te activeren, gezondheid is de moeilijkste. Ik weet, dat veel van jullie zullen zeggen “geld maakt niet gelukkig”, maar ik kan je vertellen, geld geeft wel veel vrijheid en creëert mogelijkheden om goede dingen te doen (voor jezelf, je gezin, vrienden en zelfs voor onbekenden).

Ik wil je van harte uitnodigen om deel te nemen aan een zeer unieke workshop die ik vorig jaar heb ontwikkeld: “Feng Shui voor Welvaart – Maak je eigen Welvaartvaas”. Dit is een echt pareltje tussen mijn workshops.

Kom op 8 februari naar Culemborg en leer de eeuwenoude Feng Shui en boeddhistische rituelen om meer succes, rijkdom en voorspoed in jouw leven te creëren. Je kunt ook samen met mij je eigen Welvaartvaas samenstellen. Dit allemaal aan de hand van de tips die ik je tijdens de workshop geef en direct van mijn meester Lillian Too zelf. We gaan namelijk o.a. een leuke film bekijken en je zult zien hoe zij haar eigen welvaartvaas creëert!

En nog een verassing! Elke deelnemer ontvangt tijdens deze leuke workshop een eigen wensvervullende vaas (t.w.v. € 25,80). Heel veel reden dus om te komen! Schrijf je daarom direct in!

Deze workshop is zo uniek dat het de enige op dit moment in Nederland en wellicht in Europa is.  Grijp deze kans om je nu in te schrijven!

Online inschrijfformulier.

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s