Geluk en balans in leven

Zin in verandering? Begin in je huis.

Voor veel mensen is het begin van het nieuwe jaar direct aanleiding om ook zelf een nieuw begin te maken.

We zijn allemaal vol energie en hebben enorm veel zin om te beginnen! Mijn advies is – gebruik deze positieve energie om je leven extra kracht te geven en begin met het (her)inrichten van je huis! Doe het voor jezelf en voor je interieur. Elke keer als je iets in je huis verandert, komt de energie los en creëer je ruimte voor nieuwe dingen in je leven. Het is zelfs genoeg als je met meubels heen en weer schuift. Door deze bewegingen komt je leven ook in beweging.

Er zijn enkele simpele Feng Shui richtlijnen voor het creëren van een vitale leefomgeving:

1.            omring jezelf alleen met spullen waarvan je houdt; spullen met negatieve associaties (bijv.: cadeaus van mensen die je niet leuk vindt, geërfde stukken van een akelig familielid ) brengen jouw energieniveau naar beneden.

2.            zorg dat alles in je huis in goede staat verkeert; gebarsten serviesgoed trekt de energie van armoede aan, kapotte spullen zullen op de een of andere manier weerkaatst worden in je leven (relaties die stuk gaan).

3.            voorkom rommel; rommel creëert stagnatie van de energie van je huis en ook in je leven, het ligt er ook aan waar de rommel precies ligt, is het in jouw carrièregebied – wordt niet verrast dat je die droombaan nog niet hebt gevonden.

4.            houd de levenskracht van je huis hoog door licht, planten dieren of geluiden te gebruiken; deze factoren verplaatsen de chi/energie waardoor je huis levendiger aanvoelt, donkere huizen met stille yin energie trekken andere yin energieën (geesten) aan.

5.            gebruik liever ronde/ovale vormen en zachte lijnen in je interieur; scherpe hoeken en rechte lijnen versnellen de stroom van energie en vormen een soort van gifpijl/snijdende chi – zo genaamde dodelijke adem die zeer onheilzaam voor ons is. In de natuur kom je een rechte vorm nooit tegen, de natuur beweegt rustig in bochten.

6.            zorg voor geluk voor iedereen om je heen; gebruik bijvoorbeeld in de woonkamer kleuren en materialen die voor iedereen goed zijn, dit is het meeste openbare deel van het huis.

Ben je aan een verandering toe of wil je meer weten over hoe Feng Shui jouw leven kan veranderen? Kijk eens op de site of stuur een mailtje om een persoonlijke afspraak met mij te maken.

http://www.100procentfengshui.nl

Ik kan je tijdens een Feng Shui consult praktische tips geven over de inrichting, kleur- en materiaalgebruik, oplossing van specifieke problemen (nog geen partner, kinderen vaak ziek, geen promotie, weinig geld, etc.).

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s