Trends

Groen is het nieuwe zwart.

Duurzaam, verantwoord, eerlijk en bewust leven, dit is wat je tegenwoordig overal hoort.

De groene trend is niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Steeds meer bedrijven willen verantwoord produceren en zien het niet alleen als een marketingtrucje. Met elkaar zorgen voor onze planeet hoort er gewoon bij. Zo nu ook bedrijven uit de woonbranche sluiten zich massaal aan bij deze trend. En ze nemen de groene trend echt letterlijk.

Groen wordt niet alleen een manier van leven maar groen gaat onze huizen een natuurlijke en avontuurlijke sfeer geven.  Trendwatchers signaleren deze nieuwe trend via kleuren als kaki, legergroen of frisse groentinten met een vleugje blauw of bruin. Mooie kleuren die in combinatie met natuurlijke materialen en accessoires zoals een oude tak of een boomstronk, goed passen zowel in een robuuste, landelijke sfeer als in een strak, modern interieur.

 

Groen kan dus ook leuk en hip zijn. En het is een kleur die volgens de Feng Shui leer (leuk om te weten) groei en harmonie symboliseert. Kleur groen staat voor een nieuw begin, het verfrist, ontspant en is heilzaam voor je gezondheid, het kalmeert je zenuwen en balanceert je hele lichaam.

Veel reden dus om voor groen te gaan!

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui 

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s