Geluk en balans in leven

In 3 stappen naar meer balans

Wil je zeker zijn, dat je goede Feng Shui en meer balans in je huis creëert, gebruik dan mijn 3 O’s principe.

Wena’s 3 O’s principe:

1. Opruimen  2. Optimaliseren   3. Opstarten

 

Stap 1:

Je begint met het opruimen en reorganiseren van je huis. In een schoon en overzichtelijk huis stroomt de energie op een vrije en harmonieuze manier. Als je dingen opnieuw organiseert, creëer je ruimte voor nieuwe dingen en je vermijdt de situatie, dat je per ongeluk iets ouds/negatiefs activeert. Haal ook alles uit je huis welke bij jou negatieve emoties oproept.

Stap 2:

Je begint met het optimaliseren van je woon/werk omgeving. Dit betekent in de praktijk opnieuw inrichten van je huis. Je past je huis als het ware aan je persoonlijke energie aan. Hierbij speelt je geboortedatum een zeer belangrijke rol. Je berekent je KUA (geboortegetal) en je plaatst je bed in de voor jou persoonlijk goede richting. Dit is een richting, welke energie bezit die ‘matches’ met jouw persoonlijke energie. Je plaatst ook de rest van het meubilair op een manier dat jij, jezelf ook tijdens het eten, werken, TV kijken, etc. in een van je goede richtingen kunt richten. Je kunt ook een concrete richting kiezen (liefdesrichting, gezondheidrichting, succesrichting of persoonlijke groei richting) die jou wens symboliseert.

Stap 3:

Pas nu kun je beginnen met het activeren van de energie van bepaalde hoeken in je huis (afhankelijk van je wens) en het plaatsen van de gelukssymbolen.

Volg deze 3 stappen om meer goede Feng Shui in je huis en leven te halen. En je zult het zien, je gaat nu je goede energie activeren.

Veel succes!

Mocht je assistentie van mij willen hebben, bel mij of email gerust. Ik help je graag!

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s