Liefde

Feng Shui voor liefde – 10 gouden tips.

 

Behalve voor rijkdom, carriere en gezondheid kan Feng Shui ook gebruikt worden bij het vergroten van het liefdesgeluk. Feng Shui Master Wena Brussard geeft 10 gouden tips!

Feng Shui kan echte wonderen verrichten als het gaat om het verhogen van je kansen om een partner te vinden. Wie wenst dit soort geluk in zijn leven te versterken, kan de onderstaande tips in huis gebruiken. Wees wel serieus met waar je aan begint, eens geactiveerde geluk zal zich zeker manifesteren! Je moet jezelf dus eerst afvragen of jij er wel aan toe bent om nu een relatie te beginnen.

1. Activeer de Zuid-West hoek van je huis

ZW staat voor liefde en relaties. Het is de richting van het element Aarde. In de scheppende cyclus brengt Vuur, Aarde voort. Dit betekent dat in de ZW hoek het Vuurelement geactiveerd dient te worden om liefde te stimuleren. Verlicht deze hoek van het huis heel goed, brand kaarsen hier. ZW kan ook geactiveerd worden met kristal, steen, aardewerk of alles wat grond en Aarde symboliseert. Een kristalen kroonluchter in het ZW of een aantal mooie natuurstenen, brengen veel geluk in relaties en liefde.

2. Gebruik veel symbolen van liefde in jouw omgeving

Het dubbel geluk teken, hartjes, kaarsjes, mystieke knoop, tortelduiven, mandarijneenden of zwanen symboliseren liefde en romantiek. Gebruik ze in de ZW sector van je huis of slaapkamer. En vergeet niet, je hebt twee mensen voor een relatie nodig. Gebruik daarom voorwerpen in paren zoals twee kaarsjes, twee vaasjes, twee eenden etc. In onze Feng Shui Webwinkel vind je mooie symbolen van liefde.

3. Zorg voor evenwicht tussen yin&yang elementen in je omgeving

Yin&Yang staan voor het vrouwelijke en mannelijke. Er moet harmonie zijn tussen die twee oerkrachten in de woonomgeving. Vrouwen dienen op te letten, dat hun huis niet te vrouwelijk wordt en mannen precies andersom. Een koele strakke omgeving is misschien ‘fun’ voor vrijgezelle avonden met vrienden maar kan de vrouwen afschrikken. Voorbeeld: een strakke bank (yang) kan verzacht worden met een paar zachte kussens (yin); zet een globe op een tafel in ZW hoek en activeer hem door hem iedere dag te draaien, dit creëert yang energie (beweging) in het yin van de ZW hoek.

4. Maak een persoonlijke liefdesschaal

Leg kiezelsteentjes in een ronde kristallen schaal en vul deze met water. Laat daarin verse bloemen drijven. Plaats in het midden van de schaal een drijfkaars en steek deze elke dag aan. Laat dit een dagelijks ritueel worden totdat jij, je prins of prinses ontmoet. Deze methode om liefde naar je toe te trekken is zeer krachtig doordat deze alle 5 elementen bevat: vuur (kaars), aarde (kristal), metaal (rond), water (water) en hout (bloemen).

5. Zet geen levende planten of bloemen in je slaapkamer

Je mag wel fruit gebruiken zoals een granaatappel, want fruit symboliseert vruchtbaarheid.

6. Vermijd water en alles wat water symboliseert in jouw slaapkamer

Een aquarium, vissenkom of schelpen zijn echt verboden in de slaapkamer. Ze veroorzaken misverstanden en slapeloze nachten. Ze kunnen ook financiële problemen brengen. Een glaasje water mag wel maar een afbeelding van water mag echt niet!

7. Let op de spiegels in de slaapkamer

Spiegels in de slaapkamer (zeker als ze recht tegenover het bed staan) verwoesten je liefdesleven en brengen een ‘derde persoon’ in de relatie.

8. Bescherm de ZW hoek van je huis

  • let op dat er geen WC, badkamer of keuken in ZW hoek staat.
  • let op dat de ZW hoek niet ontbreekt in jouw huis.

9. Stimuleer jouw persoonlijke liefdeshoek, de NIEN YEN hoek (gebaseerd op je geboortejaar en KUA)

NIEN YEN LOCATIE WAT TE DOEN
Zuid felle lamp in de slaapkamer (Z), kleine rode lamp (NW) en windgong (NO)
Zuidoost Kleine rode lamp in de slaapkamer (ZO), windgong (NO) en rode lamp (NW)
Oost Kleine rode lamp in de slaapkamer (O), iets roods (W) en iets zwarts (ZW)
Noordwest Zilveren fotolijstje in de slaapkamer (NW), iets metallic en grijstinten (O, ZO)
Zuidwest Rode lamp of stukje kristal in de slaapkamer (ZW), stukje kristal (N) en metallic kleuren (O)
Noordoost Rode lamp of stukje kristal in de slaapkamer (NO), iets metallic (O, ZO)
West Goud of zilverkleurige bedsprei en een foto in een zilveren lijstje (W), stukje kristal (N)
Noord Iets kleins en zwart geverfd in de slaapkamer (N), iets roods of lamp (W, NW)

10. Activeer jouw liefdesgeluk met je persoonlijke Peach Blossom Luck dier

Feng Shui biedt ons naast de traditionele symbolen van liefde ook een set van vier horoscoopdieren die een extra dimensie kunnen geven in onze zoektocht naar liefde – het Peach Blossom Luck dier. Elk van de 12 dieren heeft een eigen Peach Blossom Luck dier. Als je deze op de juiste plek in jouw huis neerzet kan je het geluk van liefde activeren. Deze methode is heel sterk en werkt super snel. Bereken jouw dierenteken hier>

JE BENT JOUW PEACH
BLOSSOM DIER
RICHTING VOOR
JOUW PBL DIER
Rat, Draak, Aap Haan West
Os, Haan, Slang Paard Zuid
Tijger, Paard, Hond Konijn Oost
Konijn, Schaap, Varken Rat Noord

Volg deze Feng Shui tips om meer liefde en romantiek in je leven te halen. En vergeet niet, dat je niet alle methodes tegelijkertijd hoeft te gebruiken. Een enkele techniek of twee is al voldoende om je liefdesgeluk te activeren.

Ik wens jullie veel geluk en liefdevolle relaties.

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s