Carriere en ondernemerschap·Geluk en balans in leven·Rijkdom

Geef je carrière een Feng Shui boost in 2010!

Het Chinese jaar van de Tijger is op 14 februari 2010 begonnen.

Het algemene Feng Shui vooruitzicht voor het nieuwe jaar is positief, echter door het dominante houtelement wordt dit een jaar met sterke concurrentie. Welvaart en geluk zien er aanmoedigend uit.

De aandelenmarkt zal dit jaar herstellen, maar wees geduldig en ga voor lange- termijnwinsten. Dit jaar adviseer ik niet van baan te veranderen. Werk hard en wees eerlijk, elk oneerlijk plan zal een negatief effect hebben. De in dit jaar aanwezige mentorster brengt succes aan handwerkende mensen, je kunt ook rekenen op de hulp van machtige en invloedrijke mensen. Daarnaast loont het om creatief te zijn dit jaar. Alle creatieve beroepen zullen het goed doen in 2010.

Aan het begin van dit nieuwe jaar is het nu tijd om je doelen te formuleren en vooruit te plannen voor het komende jaar van de Tijger! Voor diegene die in loondienst zijn bij een werkgever en de wens hebben om meer in het komende jaar te bereiken, heb ik hier een aantal waardevolle tips om het beste uit de jaarlijkse Feng Shui energieën in 2010 te halen.

Aanzien en erkenning

Diegene die voor hun werk in de ‘spotlight’ staan (zoals artiesten en acteurs), activeer de Noordwest-sector van je huis in 2010. Dit vanwege de aanwezigheid van de gunstige ster 9 in deze sector. Voor die, die op hun werk aanzien en erkenning nodig hebben, bijvoorbeeld omdat je een carrièrestap wilt maken, zullen gebruik moeten maken van de energie in deze gunstige sector in 2010. De energie van deze hoek zal je helpen onder de aandacht te komen bij de voor jou belangrijke personen, zoals je directe leidinggevende en collega’s zodat zij jouw inzet zullen zien en waarderen. Promotie is dus het logisch gevolg. Let echter wel op als je geconfronteerd wordt met negatieve invloeden, zoals  vijandelijke constructies, pilaren, plafondbalken en andere scherpe voorwerpen in deze sector of gericht op deze gunstige sector. Dan zal de negatieve energie over de positieve energie heersen en dit zal leiden tot problemen met je leidinggevenden en andere belangrijke personen dit jaar.

De beste manier om de Noordwest-sector te activeren is om hier een metalen windgong op te hangen. Het meest geschikt voor deze sector is de metalen windgong met de ‘overwinningsvlag’ welke ik speciaal voor de carrièremakers onder ons uit Maleisië heb laten komen. De overwinningsvlag helpt carrièrebelemmeringen en competitie uit de weg te ruimen. Deze windgong werkt ook uitstekend om mentors en hulpvolle mensen naar je toe te leiden. Elke hulp is welkom, nietwaar?

Assistentie

Als jij jouw Noordwest-sector niet kan gebruiken, omdat deze bijvoorbeeld in je gangkast, WC of garage valt, dan verdient het de voorkeur om in dit geval het Westen te activeren. De jaarlijkse ster 1 zal deze sector dit jaar bewonen en kan helpen om invloedrijke mensen in jouw richting te sturen om je te assisteren bij je carrièredoelstellingen en ambities. Let op, de jaarlijkse ster 1 is een waterster, maar hier mag je de sector niet met water activeren, alleen met metaal. Gebruik hier ook de windgong met de ‘overwinningsvlag’ om je carrière te versterken.

Nogmaals, als je, je west-sector niet kan gebruiken dan is er nog een laatste mogelijkheid om je carrière in 2010 een boost te geven. Ik adviseer je dan om de energie van de oost-sector van je huis te activeren. Door het activeren van deze sector help jij je carrièrekansen te vergroten met behulp van de extra kracht en autoriteit die je hierdoor krijgt. Heb je een woonkamer, kantoor of slaapkamer in deze oost-sector, dan is 2010 het jaar om het ijzer te smeden nu het heet is!

Ik hoop dat je je wensen kunt waarmaken met deze tips en maak die promotie!

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Bron afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s