Geluk en balans in leven·Liefde

Moederdagcadeau verlanglijst

Moederdag is een dag om je moeder te waarderen en te bedanken voor haar liefde en toewijding, vandaag en in het verleden. Jij wilt natuurlijk niet achter blijven en goed voor de dag komen, om je moeder te verrassen met een origineel en leuk cadeau.

Ik heb het makkelijk voor je gemaakt en een top Moederdagcadeau verlanglijstje opgesteld. Perfecte Moederdag cadeaus die je moeder veel geluk en plezier zullen brengen en meest belangrijk, een leven lang in herinnering zullen blijven.

1. Maak je moeder’s droom waar.

Probeer er achter te komen waar je moeder over droomt en maak een van haar dromen waar. Vaak zetten moeders hun dromen aan de kant. Welke betere manier is er om te zeggen “ik hou van jou”, dan de vervulling van een droom die een leven lang in haar gedachten zal blijven. De droom kan wellicht zo simpel zijn, als het niet hoeven doen van de was, maar misschien ook zeer gedurfd zoals parachutespringen.

2. Goede Feng Shui voor je moeder.

Regel een Feng Shui consult voor je moeder. Velen van ons willen graag iets veranderen, maar hebben daarvoor een duwtje in de rug nodig. Vraag je moeder of ze iets in haar leven wil veranderen en regel voor haar een Feng Shui interieuradvies. Feng Shui heeft de kracht om de oude en de stagnerende chi (energie) te verwijderen en te vervangen door levendige en nieuwe chi die haar kan helpen bij het verwezenlijken van haar levensdoelen.

3. Gezellig samen met je moeder uit.

Zorg voor een onvergetelijke dag/avond voor je moeder waar ze nog lang en met veel plezier aan zal terug denken. Wat dacht je een Feng Shui workshop: “Je huis een spiegel van je leven” op 6 mei?! In deze gezellige en creatieve workshop leer je samen met je moeder de beginselen van Feng Shui en ga je onder begeleiding van de Feng Shui master aan de slag met de plattegrond van je huis, als een metafoor van je eigen leven. Jullie gaan naar huis met je eigen plattegronden uitgewerkt volgens de Feng Shui Pa Kua techniek en voorzien van passende kleuren, vormen, materialen en energieversterkers. Het inrichten van je woning voor meer geluk en harmonie was nog nooit zo simpel. Aarzel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jullie Moederdag uitje!

4. Verras je moeder met een uniek cadeau.

Heeft je moeder financieel geluk nodig? Geef haar dan een Feng Shui portemonnee met een boeddhistische Mystieke Knoop of krachtige mantra. Het gunstige teken handelt als een rijkdommagneet en verzekert dat de portefeuille altijd gevuld blijft.

Heeft je moeder gezondheidsproblemen? Zorg voor meer gezondheidsenergie voor je moeder door haar een Wu Lou te schenken.

Heeft je moeder bescherming nodig? Geef haar een van onze prachtige Feng Shui amuletten die ze aan haar huissleutel of handtas mag hangen en altijd bij zich kan dragen. Of vindt je misschien een luxe zijden sjaal met het OM teken iets meer bij haar passen.

En wat als je moeder op zoek is naar liefdesgeluk? Dan is een Bejewelled Mystieke knoop – sleutelhanger echt iets voor haar.

Wat als jouw moeder iets nieuws wil beginnen of heeft ze een wens die ze graag snel wil laten uitkomen? Geef haar een Wens-vervullende diamant, geef haar wens extra kracht.

Zoals je ziet, echt leuke ideeën voor jou moeder, want zij verdient het! En als je toch aan het kiezen bent, trakteer gelijk jezelf ook op een van deze fantastische geschenken. En ben je zelf moeder, geef je man en kinderen een kleine hint in de goede richting…let maar op, het werkt!

Heel veel plezier gewenst en maak er een onvergetelijke dag van.

 

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s