In de media

100% Feng Shui in de zomer editie van 101 Woonideeën.

101 woonideeen

Wie 101 Woonideeën regelmatig leest heeft het al gezien, mijn bijdrage in het juli nummer van dit jaar. Ik ben door de redactie van dit toonaangevende woonblad gevraagd om als Feng Shui expert mijn professionele opinie te geven over het gebruik van Feng Shui in het interieur.   

 

Het artikel begint op pagina 34 met een analyse van een appartement in Kopenhagen, Denemarken. Eigenlijk begint het Feng Shui gedeelte al op de tweede pagina, in het voorwoord van hoofdredacteur Annet Niterink, waarbij zij een kleine uitstap maakt naar Feng Shui in het algemeen – hierover later meer.

In het artikel worden handige Feng Shui tips en weetjes prijsgegeven, hoe een ruimte goed in te richten, welke aspecten belangrijk zijn en nog veel meer. Hierbij is echter het totale tijdsaspect van de bewoner(s) buiten beschouwing gelaten, dit maakt de informatie wel heel helder en beslaat alle basisprincipes maar zoals jullie al weten, dient je woning wel in balans te zijn met jouw specifieke situatie, je wensen en zeker je dromen! Ik ben wel heel blij dat 101 Woonideeën lekker veel aandacht aan Feng Shui schenkt, dit betekent dat Feng Shui overal om ons heen aanwezig is en zeker in deze (on)zekere tijden is een extra steuntje in de rug vanuit onze directe omgeving zeer wenselijk.

Zoals eerder aangegeven is een basis indeling van je huis op basis van de Feng Shui principes de eerste grote en belangrijke stap, ook zo in het artikel in 101 Woonideeën. De inrichting (zie ook de zeer mooie foto’s) weerspiegelen de correcte Feng Shui richtingen – een dergelijke analyse is goed op afstand te realiseren (zo ook hier, een locatie in Denemarken). De basis grondbeginselen zijn gelegd, bewoners zijn happy! En dat is het belangrijkste. Om in een vervolg stap de puntjes op de “i” te zetten is een grondige analyse van de persoonlijke energie van de bewoners zelf en de dicht omgeving van groot belang. Dit om ervoor te zorgen dat ze samen en met hun omgeving in balans zijn en blijven…want ook de energie om ons heen verandert eigenlijk van jaar tot jaar. Hiervoor raad ik de bewoners in kwestie nog een persoonlijk / gezins reading te laten uitvoeren, dit zal het plaatje voor dit gezin kompleet maken. 

Bij deze nogmaals hartelijk dank aan de redactie van 101 Woonideeën en Jeske Weel (de schrijfster) in het bijzonder voor dit zeer leuke en interessante artikel. Het is zeker een aanrader om te kopen. Misschien wil je het meenemen op vakantie of als je thuis blijft kun je bij het kopje thee genieten van de mooie inhoud.

Meer informatie over Feng Shui: www.fengshuidesignacademy.com

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s